fredag 6 november 2009

Ingen Carrie precis...


Sex And The City är väl inget program jag följer precis, men de gånger jag har sett på det, får ja alltid en konstig lust efter att skriva. Jag vill oxå ha en krönika.
Sitta där med en laptop (med en liten äpplesymbol på)vid fönstret när regnet öser ner,dricka lite vin och skriva på min krönika som betalar sej så bra att jag bara kan gå omkring på stan å handla hela dagarna om jag inte sitter och fikar med mina kompisar.

Men nu sitter jag här, med en stationär data upptryckt mot väggen i en stor klumpig kontorsstol, det regnar inte ens och vinet har bytts ut mot en kall kopp te.
Mina vänner bor inte ens på ön...men jag har ändå inga pengar och fiket här i Slite är redan stängt.
Men ja klagar inte...önskar mej bara lite.

torsdag 5 november 2009

Kulturkrock


Va bara tvungen att köpa två små saker för att glädja upp dagen lite...Det blev en svart julbock å en söt liten trädocka. Vet vad Thomas kommer säga...men vissa saker är ju bara kul å ha!

Lyssnat på ord...




Började min morgon med en sån jäkla bra föreläsning på Wisby Strand.
Det va Susanne Liljenberg som startade upp Granit, som höll den.
Kände mej helt borttappad när jag kom dit...bara folk i kostymer eller klickeleklackskor som trippade omkring & så jag, med randiga långkalsonger & alltför slitna converse.

Men det va en givande föreläsning & hon kan de där med att prata på ett kul sätt!
Sen fika på Amalia.Tog lite bilder i smyg,tjejen & killen som satt brevid mej skruvade på sej nervöst när jag tog fram kameran...fast ja va ju bara ute efter inredningen.

onsdag 4 november 2009

Bilder å Ord


Jaha, då har jag oxå skaffat mej en blogg.
Här kommer det att handla om mina tankar,foton, inredning å annat kreativt!
Hoppas att den kommer att intressera & inspirera.
Idag kom nya Fotosidan, tidningen som har ALLT! Längtar tills jag ska gå & lägga mej så jag bara kan få sträckläsa den....I love it!